Opel Corsa

8.400 €

Километри

51.000km

Мотор

1398cc 55 ks

Пренос

Мануелен

Погон

Преден

Гориво

Бензин

Година

2018

Регистрација

07/06/2021

Надворешност

 • Фарови за магла

Внатрешност

 • Борд компјутер
 • Електрика на прозори
 • Ел на ретровизори
 • Клима уред
 • Мултифункционален волан
 • Подготовка за телефон
 • Регулирање волан
 • Серво управувач
 • Темпомат
 • Централно заклучување
 • Електрика на прозори / Ел на ретровизори

Безбедност

 • ABS антиблокирачки систем на сопирачките
 • ESP електронска стабилизирачкa програма
 • Алармни системи
 • Воздушни перничиња
 • Задни светла за магла
 • Наслони за глава
 • Помош при нагорнина

Слични ВОЗИЛА

24.500 €

Mercedes-Benz C220

122.000

170 ks

2015

22.900 €

Audi A8

236.000

250 ks

2012

9.200 €

Opel Corsa

6.700

75 ks

2019

23.500 €

Mercedes-Benz

159.000

136 ks

2017