Пребарување

до
до
до
до
до

7.700 €

Километри

89.000

Мотор

75 ks

Година

2015

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

9.300 €

Километри

97.000

Мотор

136 ks

Година

2015

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден

10.900 €

Километри

98.000

Мотор

140 ks

Година

2014

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден