Opel Astra

11.900 €

Километри

146.000km

Мотор

1598cc 95 ks

Пренос

Мануелен

Погон

Преден

Гориво

Дизел

Година

2016

Надворешност

 • Алуминиумски бандажи
 • Фарови за магла

Внатрешност

 • Асистент за долги светла
 • Борд компјутер
 • Електрика на прозори
 • Ел на ретровизори
 • Клима уред
 • Мултифункционален волан
 • Подготовка за телефон
 • Регулирање волан
 • Серво управувач
 • Темпомат
 • Централно заклучување
 • Електрика на прозори / Ел на ретровизори

Безбедност

 • ABS антиблокирачки систем на сопирачките
 • ASR контрола на пролизгување
 • ESP електронска стабилизирачкa програма
 • Адаптивно воздушно потпирање
 • Задни светла за магла
 • Помош при нагорнина

Слични ВОЗИЛА

9.200 €

Opel Corsa

6.700

75 ks

2019

16.250 €

Volkswagen Passat

82.000

120 ks

2015

26.900 €

Mercedes-Benz C220

150.000

170 ks

2018

16500 €

Volkswagen Passat

137.000

120 ks

2015