Opel Corsa

7.900 €

Километри

29.000km

Мотор

1229cc 51 ks

Пренос

Мануелен

Погон

Преден

Гориво

Бензин

Година

2015

Регистрација

12/04/2021

Надворешност

 • Затемнети стакла
 • Фарови за магла
 • Паркинг сензори

Внатрешност

 • Борд компјутер
 • Електрика на прозори
 • Ел на ретровизори
 • Климатроник
 • Мултифункционален волан
 • Помош при паркирање
 • Регулирање волан
 • Серво управувач
 • Темпомат

Безбедност

 • Алармни системи
 • Задни светла за магла
 • Помош при нагорнина

Слични ВОЗИЛА

21.700 €

Volswagen Passat 4motion

90.000

190 ks

2015

16500 €

Volkswagen Passat

137.000

120 ks

2015

23.500 €

Mercedes-Benz

159.000

136 ks

2017

7.700 €

Skoda Rapid SB

89.000

75 ks

2015