Пребарување

до
до
до
до
до

8.500 €

Километри

134.000

Мотор

75 ks

Година

2017

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

7.800 €

Километри

93.000

Мотор

70 ks

Година

2017

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

9.500 €

Километри

127.00

Мотор

105 ks

Година

2015

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден