Opel Corsa

7.800 €

Километри

93.000km

Мотор

1198cc 70 ks

Пренос

Мануелен

Погон

Преден

Гориво

Бензин

Година

2017

Надворешност

Внатрешност

 • Борд компјутер
 • Електрика на прозори
 • Ел на ретровизори
 • Клима уред
 • Мултифункционален волан
 • Подготовка за телефон
 • Регулирање волан
 • Серво управувач
 • Темпомат
 • Централно заклучување

Безбедност

 • ABS антиблокирачки систем на сопирачките
 • ASR контрола на пролизгување
 • ESP електронска стабилизирачкa програма
 • Наслони за глава
 • Помош при нагорнина

Слични ВОЗИЛА

BMW X3

200.000

184 ks

2012

Volkswagen Passat

138.000

150 ks

2015

7.900 €

Opel Corsa

29.000

51 ks

2015

16500 €

Volkswagen Passat

137.000

120 ks

2015