Skoda Fabia

7.100 €

Километри

71.000km

Мотор

999cc 44 ks

Пренос

Мануелен

Погон

Преден

Гориво

Бензин

Година

2016

Надворешност

 • Фарови за магла

Внатрешност

 • CD Changer
 • Борд компјутер
 • Електрика на прозори
 • Ел на ретровизори
 • Клима уред
 • Радио CD MP3
 • Регулирање волан
 • Серво управувач
 • Централно заклучување

Безбедност

 • Задни светла за магла
 • Наслони за глава
 • Помош при нагорнина

Слични ВОЗИЛА

24.900 €

Mercedes-Benz C

104.000

174 ks

2016

14.700 €

Opel Astra

75.000

136 ks

2019

8.500 €

Seat Ibiza 1.2TDI

88.000

55 ks

2015

9.300 €

Opel Astra ST

97.000

136 ks

2015