Пребарување

до
до
до
до
до

15.900 €

Километри

121.000

Мотор

95 ks

Година

2020

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден

35.000 €

Километри

138.500

Мотор

190 ks

Година

2019

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

Преден

25.800 €

Километри

192.000

Мотор

150 ks

Година

2020

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

4x4

36.000 €

Километри

180.000

Мотор

195 ks

Година

2018

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

4x4

8.500 €

Километри

88.000

Мотор

55 ks

Година

2015

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден

33.500 €

Километри

80.000

Мотор

163 ks

Година

2017

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

Заден

36.900 €

Километри

107.000

Мотор

ks

Година

2019

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

Заден

22.900 €

Километри

236.000

Мотор

250 ks

Година

2012

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

4x4

14.800 €

Километри

9.200

Мотор

75 ks

Година

2021

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

38.900 €

Километри

90.000

Мотор

ks

Година

2016

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

Заден