Пребарување

до
до
до
до
до

8.900 €

Километри

87.000

Мотор

75 ks

Година

2015

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден

14.500 €

Километри

190.000

Мотор

150 ks

Година

2013

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

Преден

11.900 €

Километри

146.000

Мотор

95 ks

Година

2016

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден

9.350 €

Километри

114.000

Мотор

100 ks

Година

2016

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

14.500 €

Километри

156.000

Мотор

110 ks

Година

2016

Пренос

Автоматски

Гориво

Дизел

Погон

Преден

7.900 €

Километри

50.000

Мотор

75 ks

Година

2018

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

15.850 €

Километри

16.0000

Мотор

102 ks

Година

2019

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден

7.900 €

Километри

29.000

Мотор

51 ks

Година

2015

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

7.100 €

Километри

71.000

Мотор

44 ks

Година

2016

Пренос

Мануелен

Гориво

Бензин

Погон

Преден

6.200 €

Километри

144.000

Мотор

55 ks

Година

2013

Пренос

Мануелен

Гориво

Дизел

Погон

Преден